The Team

big: 09913907302

Ik vind het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan mijn patiënten. Als tandarts zijnde draait het om zoveel meer dan alleen tanden. Door behandelingen waarin goede communicatie, vriendelijkheid en rust centraal staan kan ik samen met u werken aan een goede mondgezondheid en een stralende lach.

Tijdens mijn werkzaamheden, heb ik veel ervaring opgedaan met het managen van teams van uiteenlopende grootte en samenstelling. Als praktijk manager geef ik vorm aan het kwaliteitsbeleid van de praktijk met als doel het waarborgen en vergroten van de patiëntentevredenheid.

Ik ben een ervaren behandelaar die het leuk vind om met mensen in contact te staan. Ik doe altijd mijn uiterste best om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied, zodat ik mijn patiënten nog beter van dienst kan zijn.

Het team bestaat uit enthousiaste collega's waarbij ik mij zeker thuis voel.

Het is mijn passie om mensen bewust te maken van het belang van de mondgezondheid, omdat dit een grote invloed kan hebben op de algemene gezondheid van de mens.

Niet iedereen kent de risico’s van tandvleesontsteking of de relatie met de algehele gezondheid. Mijn doel is mensen te informeren, inspireren en motiveren om een gezonde mond te krijgen en dat te behouden.